Александра Пријовиќ е подготвена за второ дете

Александра Пријовиќ е подготвена за второ дете

Александра Пријовиќ е мајка на Александар.

Набргу по породувањето, пејачката се врати на своите активности, односно издаде две песни, а веќе и настапува.

Таа открива дека нејзиниот син е многу мирно бебе и дека нема проблеми со него.

На прашањето дали наскоро планира да има друго дете, Пријовиќ вели:

„Би сакала да почекам две, три години, но секако поради царскиот рез не можем порано, така да сигурно ќе поминат 2, 3 години додека родам второ дете“ вели Александра.

Пријовиќ вели нејзиниот сопруг и е голема поддршка, но дека знаат да се скарат.