Александра Пријовиќ блесна со трудничкиот стомак на сцена

Александра Пријовиќ блесна со трудничкиот стомак на сцена

Ацо Пејовиќ имаше концерт во „Штарк арена“ каде пред преполната сала ги пееше своите хитови.

Сепак, најголемо внимание привлече дуетот со Александра Пријовиќ која како кума му пружа поддршка на кратко иако е во блажена состојба.

Тие ја пееја „Литар крви“, а потоа Александра испеа уште две свои песни. Пејачката која е во шестиот месец од бременоста за оваа прилика облече бела широка тоалета, која и прилегаше пристојно.

Инаку, пејачката поради бременоста својата музичка кариера ја стави во мирување, а што се однесува на раѓањето на бебето, тоа ќе се случи во Белград.