Аки Рахимовски доживеа мозочен удар

Аки Рахимовски доживеа мозочен удар

Пејачот на групата Парни Ваљак, Аки Рахимовски доживеа мозочен удар.

Оваа вест ја потврдија членовите на групата и нивните претставници по пат на социјалните мрежи.

Драги наши, за жал, присилени сме да ги откажеме концертите. Аки Рахимовски доживеа полесен мозочен удар, и иако сега се чуствува подобро, треба некое време да се одмори и да се фокусира на подобрување. Многу сериозно ја сфаќаме оваа работа и со незадоволство ве разочаруваме сите вас кои се веселевте на овие концертри, но здравјето на Аки е сега на прво место – пишува на нивната Фејсбук страна.