Адријана Лима се забавуваше на карневалот во Рио

Адријана Лима се забавуваше на карневалот во Рио

Адријана Лима отпатува во Рио де Жанеиро за да биде дел од карневалското лудило.36-годишниот ангел на Victoria’s Secret танцуваше и се забавуваше со своите колешки Лаис Рибеиро, Џасмин Тукс и Барбара Фиало.