Адријана Лима изгледа совршено во новата кампања за Maybelline

Адријана Лима изгледа совршено во новата кампања за Maybelline

37-годишната Бразилка позираше на улиците низ Њујорк во монохроматска комбинација.

Адријана Лима изгледаше шармантно пред камерите на снимањето на кампања за Maybelline.

 

Минатата недела, славниот ангел на Victoria’s Secret сподели дека започна партнерство со спортскиот бренд Puma.