Адриана Лима со јавна љубовна изјава за својот дечко!

Адриана Лима со јавна љубовна изјава за својот дечко!

Се чини дека претходните информации дека Адриана Лима е повторно сама и’ не се сосема точни, туку таа и нејзиниот турски писател,Метин Хара, се посреќни од било кога.

36. годишниот супермодел поставила фотка од нејзиниот 35. годишен пистел, Метин Хара, автор на книгата „Invasion of Love: The Path”,кој требал да биде гостин на една забава а по тој повод напишала „слатка“ порака.

„Моја љубов, мој живот, среде Њујорк (градот кој ме освои и ме прими со отворени раце и ме претстви на целиот свет, јас сакам да те дочекам тебе. Ова е само почеток од #THEGOODNESSWILLWIN. Горда што го одам овој пат држејќи ја твојата рака…Твоето срце и твојата воља ме инспирираат и засекогаш ќе бидам покрај тебе, без оглед на се. Те сакам мој животе @metinhara,”напишала манекенката.

Адриана и Метин се заедно со месеци, а првите фотки од двојката се појавија во летото минатата година.

Sadece bir gülümsemeye tanık olmak için… // Just to witness a smile…

A post shared by Metin Hara (@metinhara) on