Аделина Тахири позира со трудничкото стомаче

Аделина Тахири позира со трудничкото стомаче

Аделина Тахири деновиве објави интересна фотосесија на која позира со трудничкото стомаче.

Познатата пејачка со албанско потекло на фотографиите е разголена, но ништо провокативно и безобразно.

By @cedopopovski

A post shared by AdelinaTahiri (@adelina_tahiri1) on

By: @cedopopovski

A post shared by AdelinaTahiri (@adelina_tahiri1) on

By: @cedopopovski

A post shared by AdelinaTahiri (@adelina_tahiri1) on

I love u 🙂 By: @cedopopovski

A post shared by AdelinaTahiri (@adelina_tahiri1) on

@cedopopovski

A post shared by AdelinaTahiri (@adelina_tahiri1) on