Адел по разводот драстично ослабе

Адел по разводот драстично ослабе

Адел неодамна се разведе од сопругот Сајмон Конецки и едвај да личи на себе по разделбата.

Адел буквално се преполовила и го живее новиот живот по разводот. Доказ за тоа е последната нејзина фотографија на која вистинска „згодница“ за која зборува целиот свет.

Фотографијата настанала за време на турнејата на познатата група „Спајс Грлс“ на стадионот Вембли во Лондон, без Викторија Бекам.