Адел ќе изгуби половина од своето богатство

Адел ќе изгуби половина од своето богатство

Адел по разводот ќе мора на својот досегашен сопруг Сајмон Конецки да му отстапи половина од своето мултимилионско богатство.

Се проценува дека британската поп-ѕвезда има вкупно 160 милиони евра. Таа ќе изгуби половина од сето тоа оти довчерашните сопружници немаат потпишано предбрачен договор.