Адел изгледа атрактивно во мало црно фустанче

Адел изгледа атрактивно во мало црно фустанче

Славната пејачка изгледа атрактивно во мало црно фустанче на фотографијата од нејзиниот 32-ри роденден која ја сподели на Instagram.

„Ви благодарам за роденденската љубов. Се надевам дека сите сте безбедни во ова лудо време. Сакам да им се заблагодарам на сите кои се во првите борбени линии, кои нѐ чуваат безбедни додека си ги ризикуваат сопствените животи. Вие сте нашите ангели“ – напиша таа во описот.