9 идеи за поинаков француски маникир

9 идеи за поинаков француски маникир

Францускиот маникир е веќе со децении еден од најпопуларните стилови на украсување на ноктите.

Тој е идеален избор за секоја прилика, бидејќи на женските раце им даваат софистициран, елегантен, но и природен изглед.

Доколку класичниот француски маникир ви здодеа, погледнете ги фотографиите во нашата галерија, можеби ќе добиете одлична идеја како да го подобрите и внесете нешто различно во изгледот на вашите нокти.

 

1. Конфети

2. Светкави

3. Crteži

3. Цртежи

4. Crno i belo

4. Црно и бело

5. Златни врвови

6. Виножито

7. Црвено и бело

8. Сребрени врвови

9. Бордо и златно