7 причини зошто е прекрасно да имате постара сестра

7 причини зошто е прекрасно да имате постара сестра

Секако дека секој ќе има свое мислење за тоа дали е подобро да се биде помала или постара сестра, но едно е сигурно, прекрасно е да имате на кого да сметате, да го сакате и кој секогаш ќе биде тука за вас.

Во продолжение прочитајте 7 причини зошто е прекрасно да имате постара сестра.

1. Секогаш е чекор пред вас.

2. Нејзиниот ормар е подобар од вашиот.

3. Искрена.

4. Можете да учите на нејзините грешки.

5. Знае како да ве доведе во ред

6. Никогаш не осудува

7. Секогаш е на ваша страна