7 брзи тренди фризури за есента

Кога е во прашање косата, многу девојки имаат проблем да направат нешто на брзина, а што сепак ќе изгледа фантастично.

Најчесто само ја врзуваме во реп и тоа е тоа.

Како би виделе дека репот не е единствена опција, ви ги претставуваме дури 7 типа на фризура кои се подеднакво лесни за правење. Совршената женска фигура има одредени димензии – пресметај ги твојте и провери дали се идеални.

Влогерката Ешли Брук е веќе експерт во тие работи па ќе ви покаже како се прави.

Тоа што е додатен плус е дека фризурите се такви што можеш да ги носиш секаде, во школо, на работа или некој свечен настан…на вас е да одлучите.