6 работи кои престануваат да не интересираат после 30тите

6 работи кои престануваат да не интересираат после 30тите

30тите години се тие кои се менуваме од корен и престануваме да се грижиме за работите кои во 20тите константно не оптеретуваа.

Со годините ни се менува модниот вкус, занимавањето но и приоритетите. Веќе не ни е важно дали имаме најнов или најдобар телефон, дали имаме вишок килограми или кој што зборува за нас.

Ова се рабтите кои во 30тите години во животот не ни размислуваме.

 

Вишокот на килограми и целулит

Што дргите мислат за твојот дечко или твојата девојка

Родендени и годишнини

Кој има подобар телефон, лаптоп или таблет

Социјалните мрежи

Како изгледаш во зимска гардароба