5 заблуди во кои веруваме во 20-тите

5 заблуди во кои веруваме во 20-тите

Во 20-тите години од животот веруваме во одредени лаги, а дефинитивно би требало да престанеме.

1. Мислиме дека само нас ни е тешко.

2. Мислиме дека мораме да бидеме успешни.

3. Веруваме дека животот не е фер.

4. Мислиме дека го немаме “тоа нешто”.

5. Се сметаме себеси за неуспех.