5 најбогати брачни парови во светот

Некои двојки се чини дека имаат сè, пари, моќ, убавина. Ако обајцата партнери направат многу пари, тогаш тоа ги прави моќна заедница, бидејќи тие имаат изградено заедничко царство заедно со љубовта.

Beyonce & Jay Z

Заедничко богатство: 1,16 милијарди долари.

Evan Spiegel & Miranda Kerr

Заедничко богатство: 3,44 милијарди долари.

Mark Zuckerberg & Priscilla Čen

Заедничко богатство: 74,2 милијарди долари.

Bill & Melinda Gejts

Заедничко богатство: 89,6 милијарди долари.

Jeff & Mackenzie Bezos

Заедничко богатство: 92,7 милијарди долари.