5 начини како оваа есен да ги носите високите чизми

5 начини како оваа есен да ги носите високите чизми

Во последниве неколку ладни сезони високите чизми се истакнаа како еден од најпопуларните трендови кој со текот на времето се претворија во неодолив модерен класик.

Есента и зимата и оваа година ни ја враќаат елеганцијата, суптилниот сексипил и ефектниот изглед на чизмите до и над колена.

Ние во продолжение ви ги носиме неколкуте предлози како да ги носите високите чизми.