5 модни трендови кои ќе ја одбележат оваа есен

5 модни трендови кои ќе ја одбележат оваа есен

Есента 2017 година ќе биде одбележана со впечатливи детали, како и ретро дезени кои го истакнуваат минатото и модата од 70тите.

На крајот на летото, модните блогерки, заедно со светските дизајнери ги најавуваат главните трендови кои ќе ги гледаме на улиците на светските метрополи.

Иако треба секогаш да се држиме до класични парчиња, советот на модните блогерки е дека морално би требало да ги зачините со некоја тренди облека или акцесоар кој ќе ви даде изглд на дама со стил.

Ова се модните парчиња кои ќе ја обележат сезоната пред нас:

 

 

Одела со светли бои

Торбички кои се носат околу струкот

Високи чизми

Кинески мотиви

(foto:

Комбинација на тренерки со чизми