5 модни трендови кои го расипуваат вашиот изглед

5 модни трендови кои го расипуваат вашиот изглед

Кога е во прашање модниот стил, не постои правилно и погрешно. Може да се определите да изгледате класично, панк, модерено, кежуал.

Единствено што е големо НЕ и што себе не смеете да си го дозволите е да изгледате ефтино, а тоа нема никаква врска со цената на вашата гардароба. Често ситниците се тие што ве делат од тоа да станете вистинска модна икона. Ние направивме листа на работи на кои би требало да внимавате.

 

Премногу циркони

Кобинирање на принтови

Бели штикли

Имитирање на брендови

Носење накит од благородни метали