5 модни парчиња кои не треба да ги носите за време на високите температури

5 модни парчиња кои не треба да ги носите за време на високите температури

Покрај облеката, дополнително чуство на непријатност и жешко може да ви предизвика и накитот.

Дали понекогаш ви се случило облеката која штотуку сте ја облекле да предизвика да почуствувате голема жештина? Тогаш би требало повнимателно да одбирате што ќе носите. Порај облеката, дополнителна непријатност може да ви предизвика и накитот.

1. Прстени

2. Сандали со каишчиња

3. Облека од свила

4. Претесни панталони

5. Црна облека