Принцот Хари и Меган Маркл со малиот Арчи на Божиќна честитка

Принцот Хари и Меган Маркл со малиот Арчи на Божиќна честитка

Принцот Хари и Меган Маркл  ја претставија својата Божиќна честитка заедно со нивното бебе Арчи.

Изработена во црно-бела техника, релаксирајќи се пред новогодишна елка. Во центарот на новогодишната честитка е малиот Арчи, кој буквално е пред камерата.

„Ви посакуваме многу Среќен Божиќ и Среќна Нова Година“, искрени желби и честитки од семејството,пишани на честитката.

Претходната недела, беше потврдено дека принцот Хари и Меган Маркл заедно со нивното бебе Арчи за новогодишните празници ќе ги поминат во Канада, заедно со мајка и на Меган,Дориа.