Иконси отпечаток кој од срце сакаме го сакаме!Мода и убавина
го сакаме дезенот Виши

Иконси отпечаток кој од срце сакаме го сакаме!

(Преземено од www.divianarts.com ) Исто како и божествената Б.Б. и ние го сакаме дезенот Виши … Меѓу отпечатоците кои веднаш нè потсетуваат…

Фустани од тексас материјал – неопходен дел од пролетна гардероба#Убав живот
Мода и мода!

Фустани од тексас материјал – неопходен дел од пролетна гардероба

(Преземено од www.divianarts.com ) Секоја сезона, дизајнерите презентираат нови модели на модните писти, додавајќи свеж изглед и детали што го прават…