Моника Белучи е новото лице на КартиеМода и убавина
ПРЕУБАВА Е!

Моника Белучи е новото лице на Картие

Актерката Моника Белучи повторно се појави во новата рекламна кампања на брендот Картие. Картие е легендарен бренд кој произведува накит,…

3 важни витамини кои го јакнат имунитетотЗдравје и Фитнес

3 важни витамини кои го јакнат имунитетот

Силен имунитетот е важен во борбата против вирусите … Само силен организам може да се спротивстави на болест која не…

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци која ќе донесе светски предавачи од САД во нашата земја!Настани

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци која ќе донесе светски предавачи од САД во нашата земја!

Од 21.02.2021 започна проектот ВАДА – Виртуелна Американска Танцова Академија во креација на координаторката Ивана Балабанова од Битрикс Културно-уметнички Центар…

Вработените од Тиго Фајнанс со донација за здружението за дигитална инклузија „Отворете ги прозорците“Настани

Вработените од Тиго Фајнанс со донација за здружението за дигитална инклузија „Отворете ги прозорците“

Скопје, 22 февруари 2021 – Обезбедени близу 50 индивидуални третмани во Центарот за специјално образование на деца и млади на…