Формула 1 добива нова патекаСпорт
УШТЕ ЕДНА НА ЛИСТАТА

Формула 1 добива нова патека

Формула 1 и Мото ГП добиваат нова патека на листата за возење.  Приватната компанија „Streammotorfire“ веќе го набавила градежното земјиште…

Ѓорѓе Балашевиќ починаМузика и филм
ЗАСЕКОГАШ ЗАПАМЕТЕН ПО НЕГОВИТЕ СТИХОВИ

Ѓорѓе Балашевиќ почина

Големито Ѓорѓе Балашевиќ почина вчера попладнето. Тој беше лекуван на Инфективната клиника во Нови Сад поради воспалување на белите дробови.…