Рики Мартин има нов имиџМода и убавина
ИНТЕРЕСНА ПРОМЕНА

Рики Мартин има нов имиџ

Рики Мартин има нов имиџ. Познатиот пејач често на својот инстаграм профил објавува слики од својот секојдневен живот. Овојпат тој…