Ќе се снима продолжение на „Сексот и градот“!Музика и филм
ЕДВАЈ ЧЕКАМЕ

Ќе се снима продолжение на „Сексот и градот“!

Најновото продолжение на „Сексот и градот“ односно седмата сезона ќе се снима, но еден од главните ликови нема да се…

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ГОРДИОТ ДАБИДЕШ“ НА ЧЕШКАТА ПИСАТЕЛКА ИРЕНА ДОУСКОВАНастани

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ГОРДИОТ ДАБИДЕШ“ НА ЧЕШКАТА ПИСАТЕЛКА ИРЕНА ДОУСКОВА

„Македоника литера“ го објави романот „Гордиот Дабидеш“ на чешката Ирена Доускова, кој е едно од најпознатите чешки прозни дела на…