Ед Ширан објави нова песнаМузика и филм
УШТЕ ЕДЕН ХИТ

Ед Ширан објави нова песна

Ед Ширан објави нов хит. ’Afterglow’е песна која ја напишав минатата година, а која сакав да ја објавам за вас.…

Емили Ратајковски е згодна трудницаМода и убавина
УЖИВА ВО МАЈЧИНСТВОТО

Емили Ратајковски е згодна трудница

Емили Ратајковски  го користи секој момент за да се релаксира пред да влезе во светот на мајчинството. Таа беше уловена…