Меланија Трамп во посета на детска болницаШоу бизнис и трач
БРАВО

Меланија Трамп во посета на детска болница

Меланија Трамп ги посети малите пациенти во Националната детска болница во Вашингтон. Прва дама на САД како и секогаш им…

Вистинското место за совршениот подарок Скопје Сити Мол!Настани

Вистинското место за совршениот подарок Скопје Сити Мол!

Вистинското место за совршениот подарок Скопје Сити Мол! Сигурно овие предновогoдшни денови Ве асоцираат и насочуваат кон купување на подарок за…