New Angie M. Sportswear Collection – “2020 going 80’s”Мода и убавина

New Angie M. Sportswear Collection – “2020 going 80’s”

Живееме во едно поинакво време каде што секој чувствува доза на страв и неизвесност, каде што секој се труди да…

„Порасни ме, навади ме, погали ме” на Зорица ЗафировскаНастани

„Порасни ме, навади ме, погали ме” на Зорица Зафировска

Локомотива – центар за нови иницијативи во уметноста и културата во 2020 година во рамки на програмата „Други простори“ поддржа…

„Преспав“ започнува со новата сезонаМузика и филм
ЕДВАЈ ЧЕКАМЕ

„Преспав“ започнува со новата сезона

Македонската серијата „Преспав“ повторно ќе ја гледаме на малите екрани. Новата сезона ќе започне да се емитува на МРТ1 од…