Лени Клум е новото лице на Vogue ГерманијаМода и убавина
КАКВА МАЈКА,ТАКВА ЌЕРКА

Лени Клум е новото лице на Vogue Германија

Ќерката на Хајди Клум тргна по стапките на својата мајка Хајди Клум. Лени заедно со 47-годишниот супермодел сними моден едиторијал…