REVALID®: Елена и Љубица ја откриваат иновацијата против стареење и тенка коса#Убав живот

REVALID®: Елена и Љубица ја откриваат иновацијата против стареење и тенка коса

Елена од Скопје и Љубица од Битола се двете Македонки кои погледнаа одблиску и ја открија иновацијата против стареење и…

Ријана во јавност со новото момчеМузика и филм
НОВА ЉУБОВ НА ПОВИДОК

Ријана во јавност со новото момче

Ријана неможе да помине незабележана од папараците кога и да искочи во јавност. Овојпат пејачката беше фотографирана со своето ново…