Намирници кои го намалуваат апетитотЗдравје и Фитнес

Намирници кои го намалуваат апетитот

Дали сакате да го намалите апетитот? Најново истражување покажало дека повеќе од десетина вообичаени производи достапни во секоја продавница можат…

Ријана ја претстави новата колекција долна облекаМода и убавина
WOW

Ријана ја претстави новата колекција долна облека

Ријана најдобро ги претставува креациите кои ги дизајнира, па токму затоа редовно е ѕвезда во кампањите за своите колекции. На…