Џенифер Анистон е новото заштитно лице на Vital ProteinsМузика и филм
ЗАЕДНО ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ

Џенифер Анистон е новото заштитно лице на Vital Proteins

Џенифер Анистон е новото заштитно лице во рекламната кампања на брендот Vital Proteins. Анистон позира во спортски комбинации со краток горен…