Ен Хетавеј е непрепознатливаМузика и филм
WOW

Ен Хетавеј е непрепознатлива

Ен Хетавеј работи на нов проект. Актерката е дел од филмската екипа во „The Witches“ каде глуми вештерка. Ен на својот…

Тренинг за цело тело,едноставно до фит формаЗдравје и Фитнес
ДЕНЕС Е ДЕНОТ ЗА СВЕЖ ПОЧЕТОК

Тренинг за цело тело,едноставно до фит форма

Започнувањето со вежбање најчесто се поврзува со желбата за слабеење, но треба да се нагласи дека вежбањето е нешто што…