Модно патување со „VOYAGE“ на Стефанија НасескаМода и убавина
БРАВО!

Модно патување со „VOYAGE“ на Стефанија Насеска

Откако премиерно ја прикажа во рамки на дваесет и второто издание на Моден Викенд Скопје, познатата македонска дизајнерка ја пресели…

Противпожарната вежба на Скопје Сити Мол и Бригадата за противпожарна заштита на ден 20.10.2020Настани

Противпожарната вежба на Скопје Сити Мол и Бригадата за противпожарна заштита на ден 20.10.2020

Почитувани, согласно одредбите од Законот за заштита и спасување трговскиот центар Скопје Сити Мол, управуван од трговското друштво СЦМ РЕТАИЛ…