Јелена Карлеуша во садо-мазо стајлингШоу бизнис и трач
МАЛКУ ПРЕТЕРАНО,НО ВО НЕЈЗИН СТИЛ

Јелена Карлеуша во садо-мазо стајлинг

 Јелена Карлеуша своето слободно време го поминува во фотографирање за социјалните мрежи. Овојпат Јелена јавноста одново ја запрепасти со уште попровокативни…