Google воведува нова функцијаМобилни и технологија
БРАВО!

Google воведува нова функција

Google официјално ја најави новата функција „Верификувани повици“ за својата телефонска апликација, која е дизајнирана да пружи повеќе информации кога…

Крај за „Keeping Up With The Kardashians“!?Шоу бизнис и трач
ЗАРЕМ?

Крај за „Keeping Up With The Kardashians“!?

По цели 14 години, легендарното реално шоу „Keeping Up With The Kardashians“ повеќе нема да се снима… Сезоната 20 ќе…