Пристигнаа првите модели есенски џемпериМода и убавина

Пристигнаа првите модели есенски џемпери

Есента се приближува и не поттикнува да погледнеме во сегашните високи улични колекции на познати брендови кои веќе ја покажаа…

НАПРЕД, БЕЗ ДА СЕ ЗАБОРАВИ / 15. АКТО ФЕСТИВАЛ ЗА СОВРЕМЕНИ УМЕТНОСТИ 2020 ПРОДОЛЖУВА ВО ПРИЛЕПЗанимливости

НАПРЕД, БЕЗ ДА СЕ ЗАБОРАВИ / 15. АКТО ФЕСТИВАЛ ЗА СОВРЕМЕНИ УМЕТНОСТИ 2020 ПРОДОЛЖУВА ВО ПРИЛЕП

Со изработка на мурал на фасадата на хотелот „Скопје” спроти Меморијален музеј „11 Октомври 1941“  во центарот на Прилеп, на улица…

Концерт на Пламенка Трајковска со наслов Лејдис енд ЏентлменНастани

Концерт на Пламенка Трајковска со наслов Лејдис енд Џентлмен

На 25-ти август во 20.00 часот во Младинскиот парк во Велес  ќе биде одржан концертот на виолинистката Пламенка Трајковска со…