Викторија и Дејвид Бекам ќе добијат внуче!?Шоу бизнис и трач
ХМММ...

Викторија и Дејвид Бекам ќе добијат внуче!?

Синот на Викторија и Дејвид Бекам, Бруклин Бекам неодамна се сврши со Никола Пелц. Тие се верија по 9 месечна…

Џон Леџенд ќе стане таткоМузика и филм
ПОВТОРНО!

Џон Леџенд ќе стане татко

Џон Леџенд и Криси Тиген го очекуваат своето трето дете. Тие среќната вест ја споделија преку видео запис, односно во спото…