Liebherr – 70 години бескомпромисен квалитет#Убав живот

Liebherr – 70 години бескомпромисен квалитет

За многумина кујната е омилениот дел од домот, а семејните оброци омилениот дел од денот. Секојдневно посветуваме дел од нашето…

Ношпал ѝ се враќа на „ready-to-wear“ модата со ексклузивна колекција за е-продавницата МИТРАМода и убавина

Ношпал ѝ се враќа на „ready-to-wear“ модата со ексклузивна колекција за е-продавницата МИТРА

Е-продавницата МИТРА и реномираниот моден дизајнер Александар Ношпал лансираат заедничка колекција под името „Ношпал Митра Limited Edition“ која ќе биде…