СКОПЈЕ СИТИ МОЛ Е ПРВ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР НАГРАДЕН СО МЕЃУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ИСПОЛНУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА НА COVID-19Настани

СКОПЈЕ СИТИ МОЛ Е ПРВ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР НАГРАДЕН СО МЕЃУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ИСПОЛНУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА НА COVID-19

„Скопје Сити Мол “ од 16 јуни 2020 година е првиот трговски центар во Република Северна Македонија кој е сертифициран…

Сека Алексиќ се соблече во бикиниМузика и филм
ПРЕКРАСНА Е

Сека Алексиќ се соблече во бикини

Сека Алексиќ само неколку недели по раѓањето на синот Јован им се врати на редовните тренинзи за што поскоро телото…

Диџеј Ицко ја загуби битката со коронаМузика и филм
ПОЧИВАЈ ВО МИР

Диџеј Ицко ја загуби битката со корона

Ристо Мелоски, познат како диџеј Ицко од „Антена 5 Македонија“ ја изгуби битката со корона. Колегите и пријатели на  Ицко…