Samsung го претстави Odyssey G7 гејминг мониторотМобилни и технологија

Samsung го претстави Odyssey G7 гејминг мониторот

Предводникот на светскиот пазар на гејминг монитори, компанијата Samsung Electronics Co., Ltd., на глобално ниво го претстави иновативниот Odyssey G7 гејминг монитор. Овој уред…

Едноставни јога вежби за рамен и тониран стомакЗдравје и Фитнес

Едноставни јога вежби за рамен и тониран стомак

Ако сте едни од оние кои решиле да ја покажат својата завидна фигура на плажа ова лето, тогаш сигурни сме…

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #АрхеолошкиЛокалитети#Убав живот

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #АрхеолошкиЛокалитети

Сведоци на минатото Покрај природните убавини, Македонија изобилува и со многу споменици на култура и археолошки локалитети кои се сведоци…