Нивес Целзиус во нова провактивна фотографијаШоу бизнис и трач
ПОВТОРНО...

Нивес Целзиус во нова провактивна фотографија

Хрватската старлета, пејачка, и актерка  Нивес Целзиус се  почесто знае како да ги „запали“ своите  следбеници на Инстаграм, со провокативни…

Се одржа виртуелна Met GalaМода и убавина

Се одржа виртуелна Met Gala

Пандемијата на коронавирус го потресе целиот свет. Како што се очекуваше, модната индустрија наиде на голем предизвик , но мора…

10 светски градови со најдобар имиџЗанимливости

10 светски градови со најдобар имиџ

Според реномираниот индекс на градови со имиџ “Anholt-Ipsos City Brands Index” , се создаде листа на светски градови кои се одбираат…

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #Охрид#Убав живот

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #Охрид

Денес продолжуваме со најголемата туристичка атракција во нашата земја Веруваме дека сите веќе сте биле во Охрид, некои на подолг…