Билјана Каран-модна креаторка која раскажува една поинаква приказнаМода и убавина

Билјана Каран-модна креаторка која раскажува една поинаква приказна

Стилот како што е добро познато е императив на модерната жена. На многу начини тоа е  и состојба на умот,…

Во карантин: Што гледа, чита и слуша Селена Гомез!Настани

Во карантин: Што гледа, чита и слуша Селена Гомез!

Една од придобивките од присилната самоизолација – слободно време, кое секогаш толку многу недостасува. Многу познати личности ги споделуваат со…

Пролетна инспирација: Флуоресцентен колорит!Мода и убавина
Што е ИН

Пролетна инспирација: Флуоресцентен колорит!

Флуоресцентна боја е актуелна и многу впечатлива Комбинација од спортска облека и елегантни парчиња со комплементарни бои и оставате впечаток…

Дали знаете дека 50% од светската популација се соочува со првут?Здравје и Фитнес
Ново на нашиот пазар

Дали знаете дека 50% од светската популација се соочува со првут?

„Скалп кој чеша, лушпи од кожа и ранички на скалпот се сите симптоми предизвикани од првутот на главата кај луѓето“,…