Карди Би сака да стане политичарка!?Шоу бизнис и трач

Карди Би сака да стане политичарка!?

Карди Би е една од најпознатите раперки. Откако пред неколку години го издаде синглот „Bodak Yellow“, стана вистинска „фабрика“ за…

Audi ја претстави новата спортска варијанта на S4Авто-мото

Audi ја претстави новата спортска варијанта на S4

Audi ја освежи понудата во A4 семејството за 2020 година со спортската варијанта S4, a новиот модел веќе е достапен…