Леклерк потпиша повеќегодишен договор со FerrariСпорт

Леклерк потпиша повеќегодишен договор со Ferrari

Првата година на соработка помеѓу Ferrari и Чарлс Леклерк беше повеќе од успешна, што беше мотив италијанскиот тим да му…

Турската актерка Бергузар Корел дама со стилШоу бизнис и трач

Турската актерка Бергузар Корел дама со стил

Бергузар Корел гостуваше во празнична емисија. Турската актерка, која кај нас е најпозната по улогите на Шехерезад и Азизе во…