Тејлор Свифт e изведувач на деценијатаМузика и филм

Тејлор Свифт e изведувач на деценијата

Тејлор Свифт беше големиот победник на овогодишното доделување на Американските музички награди. Во рацете на 29-годишната музичарка завршија вкупно шест…

Камила Кабејо и Шон Мендес со „Señorita“ ја добија наградата за Најдобра соработка на AMAМузика и филм

Камила Кабејо и Шон Мендес со „Señorita“ ја добија наградата за Најдобра соработка на AMA

Камила Кабејо и Шон Мендес синоќа заедно настапија на манифестацијата по повод доделувањето на Американските музички награди. Во Микрософт театарот…