‘’МАЛИ СЕЗНАЈКОВЦИ’’ ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛНастани

‘’МАЛИ СЕЗНАЈКОВЦИ’’ ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

Скопје Сити Мол  е секогаш тука за да понуда супер забава за најмалите. Во најголемиот трговски центар „Скопје Сити Мол”…

Над 400 продадени станови за две години: Cushman & Wakefield /  FORTON MKA број еден продажен партнер за инвеститоритеЖивот

Над 400 продадени станови за две години: Cushman & Wakefield / FORTON MKA број еден продажен партнер за инвеститорите

Наскоро се планира отворање на продажбата и на третатa од четирите згради, зграда Ц за која веќе постои одличен интерес.…