Голема наградна игра – освојте патување од бајките во Швајцарија со Revalid®Настани

Голема наградна игра – освојте патување од бајките во Швајцарија со Revalid®

Незаборавен викенд за двајца во Швајцарија е првaта награда која може да ја освоите доколку учествувате во  наградната игра на…

Како започнала идејата за Мовембер?Занимливости

Како започнала идејата за Мовембер?

Мовембер претставува непрофитабилен проект кој има за цел да ја подигне свеста за машкото здравје, поточно за рак на простата (вториот…

Професии кои доведуваат до разводЗанимливости
Внимавајте...

Професии кои доведуваат до развод

Магазинот „Police and criminal psychology“ објави статија која е напишана од страна на неколку психолози. Во оваа статија психолозите ги…

Близначките од Франција кои го прегореа ИнстаграмУбавици

Близначките од Франција кои го прегореа Инстаграм

Многумина паднаа на тестот за разликување на двете близначки. Тешко се приметува која е Матилда а која е Паулина. Најбитно…