Семос Едукација е единствениот Unity Authorized Training Partner во Македонија и регионотМобилни и технологија
Unity и официјално во Македонија

Семос Едукација е единствениот Unity Authorized Training Partner во Македонија и регионот

Денес во хотел Ибис во Скопје, се одржа официјална промоција каде беа презентирани можностите на Unity game engine-от. Настанот беше…